Ευχές για το νέο έτος

Το τέλος έφτασε και μαζί η αρχή του καινούριου.

Ολοκληρώνοντας το 2016 και έχοντας συμπληρώσει λιγότερο από ένα χρόνο ύπαρξης, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε.

Πρώτα από όλα, για τους σχεδόν 800 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία ακόμα προσπαθούμε να ανακαλύψουμε.

Διότι αποδεχθήκατε με ενθουσιασμό το έργο μας και αφού το αξιολογήσατε, κάνατε πράξη το πιστεύω μας, ότι δηλαδή «η γνώση είναι το μοναδικό αγαθό, το οποίο όταν διαιρείται, πολλαπλασιάζεται»

Διότι επικοινωνήσατε μαζί μας, ανταλλάξαμε απόψεις και μοιραστήκατε τις εμπειρίες σας, συμβάλλοντας ώστε να γίνουμε και εμείς λίγο καλύτεροι.

Και εν τέλει, διότι με την όλη στάση και αντιμετώπιση του έργου αλλά και εμάς προσωπικά, σφυριλατήσατε την πεποίθηση μας, ότι ένα χελιδόνι ΜΠΟΡΕΙ να φέρει την Άνοιξη και ότι η αλλαγή, (νοοτροπιών και παραδείγματος – Paradigm κατά τον Αμερικανό φιλόσοφο Thomas Kuhn), ξεκινάει από το άτομο.

Όλους εσάς, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και σας ευχόμαστε ένα δημιουργικό 2017, κατά το οποίο θα πετύχετε τους στόχους που ο καθένας σας θα θέσει.

Γιώργος Δημητρόπουλος – Ευάγγελος Τρασάνης

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s